3-retters menu

29900

Varebeskrivelse

Sammensæt selv din egen 3-retters menu. Vælg en forret, en hovedret og en dessert. Alle retter kan serveres som portionsanretning eller anrettet på fade. Priser er angivet ved min. 12 kuverter. Levering på hele Sjælland.                                                                
Vælg selv din egen 3-retters menu: Kuvertpris 299,-

Indhold

Forretter:

  • Rimmet laks serveret med ørredrogn, crudité af agurk og radise, rygeostcreme samt brøndkarse og græskarkerne olie.                                                                
  • Carpaccio af let røget kalv, serveret med årstidens syltede grøntsager, parmesan flager og mild trøffelolie.                                                                
  • Tatar af fersk og røget laks rørt med krydderurter. Serveret med syltet rødløg samt creme af citronskal og kapers.                                                                
  • Letsaltet tunfilet vendt i krydderurter og ristet i smør. Serveret med tang, hjertesalat og glace af lagret balsamico.                                                                
  • Ristede kammuslinger serveret med pureret blomkål, brunet smør samt salsa af friske krydderurter.                                                                
  • Torvekokkens's friskbagte brød serveres til alle forretter.                                                                

Hovedretter:

  • Langtidsstegt oksefilet fra kødkvæg. Serveret med bagt selleri og pastinak vendt med persille og skalotteløg, sauteret mini portobello, presset cremekartoffel og smørpisket rødvinssky.                                                                
  • Kalvefilet stegt med 3 slags peber. Serveret med bagte rødløg, glaseret gulerod, Pommes Anna og cremet estragonsauce.                                                                
  • Kalvemørbrad stegt med timian. Serveret med variation af bagte rodfrugter, løgkompot, presset kartoffel creme og tomatiseret portvinssauce.
  • Oksemørbrad stegt med rosmarin. Serveret med gulerodsflan, langtidsbagte blommetomater, sauteret kejserhat, stegte kartofler og sauce tilsmagt med balsamico.      
  • Krondyrsfilet stegt med panchetta og enebær. Serveret med sauté af spæde grøntsager vendt med pære og honning, råsyltede tyttebær, små kartofler og vildtsauce reduceret med fløde.

Dessert:

  • Chokoladebrownie med skum og ananas i karamel
  • Mazarinbund med hindbærmousse, bær og mynte
  • Æbletærte med vaniljeskum og kanelsirup
  • Rabarbertrifli "old school" med knas
  • Chokolademousse med skum og bær
  • Brie og emmentaler med syltede nødder og grovkiks
back to top