Kantine

Vi driver kantine og forpagtninger med hjertet og lægger stor vægt på kvalitet og gensidig forståelse.
Således har vi stor fokus på, at imødekomme efterspørgslen og på at skabe et langsigtet win-win samarbejde, når vi driver kantine. Vores mad er både smagfuld og præsentabel og alt er lavet fra bunden med inspiration fra hele verden.
Vi handler lokalt og primært økologisk med omtanke og respekt. Vi arbejder med engagerede kokke som forstår sig på god service.

Partnerskab
Vi driver jeres køkken, på jeres vegne, men med vores kompetencer og organisation. Vi sørger for dygtigt og motiverede ansatte og lukrative indkøbsaftaler og alt hvad der tilhører en professionel kantine. Alt drives efter en 100 % transparent partnerskabsaftale. Vi fastlægger i fællesskab aftalte retningslinjer og budget for jeres kantine. Således har I som ejer af køkkenet overblikket uden selv at skulle stå med ansvaret, ledelsen, udviklingen m.v.

Forpagtning
Vi overtager driften af køkkenet ud fra de i fællesskab aftalte rammer, sortiment, priser osv. For dette betaler vi en forpagtningsafgift til jer, som beregnes ud fra omsætningen. Såfremt kantinens køkken har yderligere kapacitet, sørger vi for udnyttelsen heraf i form af eksterne leverancer. Således bidrager vi til en højere forpagtningsafgift.

 

klik her for at kontakt os om kantinedrift

back to top